CBRE – Helsinki By Fabrica

fabrican akustoiva villaverho tilanjakajana neuvotteluhuoneen ympärillä toimistokohteessa Helsingissä

Mukana suunnittelussa

Työympäristöjen kehitykseen ja kiinteistökonsultointiin keskittyvän CBRE:n uusissa tiloissa haluttiin korostaa muun muassa työhyvinvointia ja sisäilman puhtautta. Fabrican osallistui projektiin verhojen ja sisustustyynyjen osalta.

Tiloista haluttiin saada muunneltavat ja monikäyttöiset, mikä onnistui esimerkiksi avoimen neuvotteluhuoneen ympärille asennettujen verhojen ansiosta. Tarvittaessa verhot voi sulkea kokonaan tehden neuvottelutilasta yksityisen, ja kun tila ei ole käytössä voi verhot vetää sivulle luoden toimistosta yhtenäisen tilan, jossa valo pääsee kulkemaan. Tilanjakoverhot ovat oiva tapa muunnella toimistotilaa ilman kiinteitä rakenteita. Pehmeät verhot kovien pintojen välissä myös parantavat tilan akustiikkaa.   

Moottoroidut rullaverhot asennettiin yhteiskäyttötilaan. Rullaverhot koettiin kätevimmäksi vaihtoehdoksi ikkunan alla olevien sohvien takia, ja kaukosäätimellä rullaverhoja on helppo säädellä. Rullaverhojen vaalea sävy sopii skandinaaviseen tyyliin eikä pimennä huonetta liikaa.

Kohdetta suunniteltaessa myös vastuullisuus koettiin tärkeäksi teemaksi ja kierrätysvillasta valmistetut verhomme sopivat upeasti tähän ajatukseen. Samasta kankaasta suunniteltiin lisäksi yhteensopivat sisustustyynyt. Kaikki Fabrican tuotteet myös ommellaan ja valmistetaan Suomessa, koska haluamme osaltamme tukea vastuullista ja kestävää tuotantoa.

Kaikki Fabrican toimittamat tekstiilit ovat paloturvallisia ja julkitiloihin soveltuvia.

” Tilanjakoverhot ovat oiva tapa muunnella toimistotilaa ilman kiinteitä rakenteita. ”