Verhot tilanjakajana – parantavat myös akustiikkaan

Verhot toimivat erinomaisesti tilanjakajana. Toisinaan tulee tarvetta erottaa huoneesta nurkkaus tai rajata jokin muu tila pienempiin osiin, mutta oikeiden väliseinien pystyttäminen ei silti ole kaikissa tapauksissa se järkevin vaihtoehto. Tällöin kannattaakin valjastaa käyttöön kätevämpi ratkaisu, eli hankkia tilanjakajaksi verho. Tekstiilinen tilanjakaja on kätevä, ilmava ja edullinen vaihtoehto, joka auttaa suunnittelemaan tilajakoa helposti uusiksi haluamallasi tavalla. Tarvitset vain verhon ja verhotangon – näppärää, eikö totta! Ratkaisu on myös helposti muunneltavissa vaihtuvien tilanteiden ja tarpeiden mukaan.

Verhoilla tilanjakoa ja äänenvaimennusta

Tilanjakajana verhot vaikuttavat samalla myös koko tilan akustiikkaan positiivisesti. Verhokangas vaimentaa ääntä, ehkäisee ylimääräistä kaikua ja tekee tilasta näin miellyttävämmän työskentelyä tai oleskelua varten. Laadukkaista materiaaleista valmistettu tilanjakoverho ehkäisee ylimääräisen hälinän ja äänten kuulumista hyvin tehokkaasti. Ääntä vaimentava verho ja tilanjakaja samalla kertaa, kätevää.

Kiinnostuitko? Kysy tarjousta!

Toimitamme tilanjakajiksi suunnitellut verhot asiakkaillemme julkisiin tiloihin ja muihin tarpeisiin. Ota yhteyttä meihin ja kerro, millaisia tekstiiliratkaisuja voisimme tarjota juuri sinulle.