Pimennysverhot alan ammattilaiselta

Toimitamme valikoimastamme laadukkaat pimennysverhot räätälöidysti asiakkaidemme tarpeisiin. Asianmukaiset pimentävät verhot soveltuvat esimerkiksi neuvotteluhuoneisiin, auditorioihin ja muihin tiloihin, joissa ajoittaista pimennystä tarvitaan vaikkapa videotykillä pidettäviä esityksiä varten. Hyvät pimennysverhot eivät läpäise valoa, joten ne pimentävät huoneen kuin huoneen. Lisätehoa saadaan asentamalla vielä yläkotelo sekä ala- ja sivukanaalit. Samalla huoneen akustiikka paranee.

Himmentävät vai pimentävät verhot?

Pimennysverhojen tarjonnassa on eroa: osa verhoista on tarkoitettu pimentämään huone täysin, osa taas tuomaan hämäryyttä. Meiltä saat molempia vaihtoehtoja – halusitpa sitten himmentää tai pimentää tilan, me toimitamme pimennysverhoratkaisut tarvittaviin valmiiksi haluttuihin mittoihin toteutettuna ja paikoilleen asennettuna. Kannattaa muistaa, että hyvät verhot eivät ole vain käytännöllinen asia: ne lisäävät myös viihtyisyyttä.

Kysy tarjousta pimennysverhoista

Jos kaipaat tilaasi pimentäviä verhoja, ota yhteyttä meihin ja kysy tarjousta. Kerro myös toiveistasi: haluisitko pimennysverhoihin esimerkiksi sähkötoimisen avaus- ja sulkumekanismin. Meiltä pimentävät verhot mittatilaustyönä mm. erilaisiin julkitiloihin, kuten ravintoloihin ja hotelleihin.