Pimennysverhot alan ammattilaiselta

Toimitamme valikoimastamme laadukkaat pimennysverhot asiakkaidemme tarpeisiin mittojen mukaan tehtynä. Asianmukaiset pimentävät verhot soveltuvat esimerkiksi neuvotteluhuoneisiin, auditorioihin ja muihin tiloihin, joissa ajoittaista pimennystä tarvitaan vaikkapa videotykillä pidettäviä esityksiä varten. Hyvät pimennysverhot eivät läpäise valoa, joten ne pimentävät huoneen kuin huoneen. Lisätehoa saadaan asentamalla vielä yläkotelo sekä ala- ja sivukanaalit. Samalla myös huoneen akustiikka paranee.

Himmentävät vai pimentävät verhot?

Pimennysverhojen tarjonnassa on eroa: osa verhoista on tarkoitettu pimentämään huone aivan täysin, osa taas tuomaan hämäryyttä. Meiltä saat molempia vaihtoehtoja – halusitpa sitten himmentää tai pimentää tilan, me toimitamme verhot valmiiksi haluttuihin mittoihin tehtynä ja paikoilleen asennettuna. Kannattaa muistaa, että verhot eivät ole vain käytännöllinen asia: ne lisäävät osaltaan myös tilan kokonaisviihtyisyyttä.

Kysy tarjousta

Jos kaipaat tilaasi pimentäviä verhoja, ota yhteyttä meihin ja kysy tarjousta! Kerro samalla toiveistasi: haluisitko verhoihisi esimerkiksi sähkötoimisen avaus- ja sulkumekanismin? Meiltä pimennystä tarjoavat verhot mittatilaustyönä mm. erilaisiin julkitiloihin, kuten ravintoloihin ja hotelleihi